* Tijdens de bouwvak 2024 is ons kantoor grotendeels gesloten *
Dit is van 26-07-2024 tot 19-08-2024
Wij wensen u een fijne vakantie!
 

Theorie

Behaal jouw autotheorie door middel van een examentraining!

Je praktijkexamen komt steeds dichter bij, maar je moet eerst nog je autotheorie examen halen. Je bent in het bezit van het autotheorieboek en je hebt je helemaal suf geleerd. Toch voel jij je op dit moment nog niet zelfverzekerd genoeg om het examen af te leggen. Herkenbaar? Naast dat wij bij Rijschool Succes-Mimpen rijles geven in Waddinxveen en omstreken, bieden we ook een theorietraining aan die jou helpt de theorie voor rijbewijs B beter te beheersen!  

Zo bieden we minimaal 1 zaterdag per maand de Examentraining Plus aan: een dagcursus voor autotheorie. Tijdens deze dagcursus zal de cursist een digitaal oefenexamen maken, deze is vergelijkbaar met het echte theorie examen. Ook worden de belangrijkste regels nog een keer herhaald en worden de meestvoorkomende valkuilen nog eens extra uitgelegd en besproken door onze instructeurs. Na afloop weet je dus precies hoe je gescoord hebt, welke onderdelen je voldoende beheerst en welke onderdelen nog extra aandacht behoeven.  

Tijdens onze theoriecursussen is onze aanpak volledig examengericht. Wij zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk voorbereid bent om jouw examen succesvol af te ronden. Heb jij last van faalangst, dyslexie of AD(H)D? Onze ervaren docenten zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt en zelfverzekerd het autotheorie examen ingaat. 

Agenda Q3 2024

  • zaterdag 13 Juli van 08:00 - 10:30u
  • Augustus - vervalt ivm zomervakantie - privé les op afspraak is wel bespreekbaar
  • zaterdag 14 September van 08:00 - 10:30u
* Data onder voorbehoud van minimaal 3 inschrijvingen. Bij grote drukte kunnen extra data worden toegevoegd

 

Volg een scooter theoriecursus 

Als rijschool streven wij ernaar onze cursisten alles te leren om veilig de weg op te kunnen. Ben jij van plan jouw bromfietsrijbewijs te halen? Bij Rijschool Succes-Mimpen kun je kiezen voor een theoriecursus scooter. Tijdens deze training brengen wij je de belangrijkste regels voor verkeersdeelneming bij en stomen wij je helemaal klaar voor jouw scooter theorie examen.

Bel of mail ons voor de mogelijke dagen en tijden voor de training.

 

Rijschool Succes-Mimpen, de plek voor jouw motortheorie cursus

Wil jij ook genieten van de ultieme vrijheid van het motorrijden? Als je wilt beginnen aan motorrijlessen kan het van belang zijn dat je in bezit bent van het theoriecertificaat (dit geldt als je niet in het bezit bent van een autorijbewijs). Bij Rijschool Succes-Mimpen helpen wij jou graag om het motor theorie examen met een positief resultaat af te sluiten. Tijdens onze motortheorie cursussen worden de belangrijkste aspecten besproken op het gebied van verkeersregels, verkeersborden en andere onderwerpen die belangrijk zijn om veilig aan het verkeer deel te nemen. Het is echter wel van belang dat je al in het bezit bent van enige kennis op het gebied van motortheorie. De motor examentraining wordt uitsluitend georganiseerd wanneer er meerdere aanmeldingen zijn.

Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap richting het behalen van jouw motorrijbewijs!

 

Bij Rijschool Succes - Mimpen kun je kiezen voor theorie op maat 

 
Neem jij de lesstof beter in je op wanneer je persoonlijke begeleiding krijgt? Als rijschool begrijpen wij als geen ander dat iedere cursist een andere vorm van begeleiding nodig kan hebben. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid aan om een-op-een begeleiding (of met maximaal 2 andere cursisten) de theoriecursus af te nemen. De theoriecursus wordt dan afgestemd op jouw behoeftes. Dus, wil jij binnenkort jouw autotheorie, motortheorie of brommertheorie halen middels persoonlijke begeleiding? Neem contact met ons op en wij plannen graag een afspraak met je in.
 

Theorieboek

Alles begint met het theorieboek. Deze zijn bij ons verkrijgbaar. Informeer bij je instructeur of vraag hem aan, direct bij je inschrijving voor één van de cursus mogelijkheden.

 

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de proefexamentraining of theorie begeleiding via de mail; klik HIER en stuur ons direct even een mail met jouw aanvraag en contactgegevens.

 

Kies voor Rijschool Succes-Mimpen! 

Als gevestigde rijschool begeleiden onze gediplomeerde instructeurs al ruim 40 jaar cursisten hun rijbewijs te halen. Zo bieden wij verschillende rijopleidingen aan voor het motorrijbewijs (rijbewijs-A), scooterrijbewijs (rijbewijs-AM), aanhangerrijbewijs (rijbewijs-BE) en het vrachtwagenrijbewijs (rijbewijs-C). 

Tijdens onze theoriecursussen maken wij gebruik van interactieve leermiddelen in combinatie met voorbeelden uit de praktijk. Op deze manier leer je situaties te herkennen en leer je een betere inschatting te maken. 

 

✓ Persoonlijke aandacht 

✓ Gediplomeerde instructeurs 

✓ Ruim 40 jaar ervaring 

✓ Waddinxveen en omstreken

          

Ervaringen

Ik ben hier na overswitchen van rijschool mijn rijbewijs hier gehaald ! Ad nam alle tijd met mij en heeft mij verkeerde dingen afgeleerd en goede aangeleerd. Ik ben hier gekomen na 3 x gezakt te zijn bij een andere rijschool hier in 1 x gehaald ze nemen alle tijd voor je ook de communicatie is uitstekend kreeg elke keer netjes een mailtje en zelfs met mijn slagen een sms’je en een leuke mail bedankt succes mimpen voor het behalen van mijn rijbewijs en ik ga veel veilige kilometers maken ! En in speciaal bedank ik ad voor zijn engelen geduld !

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Denise uit Waddinxveen

Ik heb een leuke tijd gehad bij Succes Mimpen. Ik heb veel geleerd en dit rijlessenpakket met veel plezier gevolgd bij At. Tijdens mijn lessen kon ik aan op goede uitleg en fijne communicatie! Ook in 1x geslaagd voor mijn examen :)

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Palmyra uit Waddinxveen

Hele fijne rijlessen gehad! Goede communicatie, ik heb nu echt het vertrouwen dat ik veilig de weg op kan! Ik kan Succes Mimpen aan iedereen aanraden!

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Ik geef Succes Mimpen een 9!
- Mirthe uit Waddinxveen

altijd hele grappige en gezellige rijlessen gehad!!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Anniek uit WADDINXVEEN

Ik heb een zeer fijne tijd gehad bij Succes Mimpen, zelf bij Frank gelest en ik had het altijd erg naar mijn zin bij hem. Zeer ervaren, zeer behulpzaam en heeft het beste met je voor. Voelde me erg op mijn gemak met hem naast me. Plannen was ook altijd flexibel, relaxed en het was allemaal in het algemeen een prettige ervaring. Ga het nog haast missen, haha. Nu genieten van mijn rijbewijs, hartstikke bedankt!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Matthijs uit Gouda

Super chillen rijlessen, altijd gezellig in de auto en altijd de juiste aanwijzingen gekregen wanneer nodig. Ik wist goed waar ik aan toe was voor mijn praktijk examen en daarbij nog eens in één keer geslaagd!

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Ik geef Succes Mimpen een 9!
- Marcel uit Gouderak

Een erg fijne instructeur (Frank) bij deze rijschool. Vanaf de eerste les tot aan mijn laatste heb ik veel geleerd. De sfeer is altijd ontspannen en als je iets fout doet wordt er goed uitgelegd wat je verkeerd deed en wat je anders had kunnen doen. Je wordt goed voorbereid op je examen. Frank houdt rekening met je zwakke punten en zorgt ervoor dat je veel oefent. Daarnaast is er altijd wel tijd voor een grap of een leuk gesprek. Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en kan het zeker aanraden.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Cornelis uit Waddinxveen

Ik heb de afgelopen twee jaar met At van Tor mogen rijden. De les was altijd gezellig. At is altijd in voor een goed gesprek. Een top instructeur.

Ik ben benieuwd hoe het succes-mimpen afrijpakket er uit gaat zien!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Kevin uit Gouda

Super leuke en leerzame rijlessen gehad! Had me geen betere rijschool en instructeur kunnen wensen.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Claudia uit Waddinxveen
Bekijk alle beoordelingen op facebook en klantenvertellen.nl en/of voeg er zelf eentje toe

facebook Lees alle beoordelingen Voeg zelf een beoordeling toe

Onze huidige aanbieding

Nu 6 uur halen = 5 betalen!

inclusief 1 CBR examen

€ 450,- p.p

 

Actie geldig zolang deze op de website wordt getoond.

* dient vooraf betaald te worden na inplannen van lessen en examen

Voor diegene die het altijd al wilde maar er nog niet toe gekomen is, een nieuwe uitdaging kan gebruiken of gewoon omdat het hartstikke leuk is. De ideale manier om iemand te verrassen en kennis te laten maken met het motorrijden of gewoon voor jezelf.

3 uur motorles nu voor slechts €149,-!

Verdeeld in twee lesblokken a 1,5 uur waarin je jouw eerste motorlessen krijgt

Geheel vrijblijvend te volgen, je zit hierna dus verder nergens aan vast. 

Actie geldig zolang deze op de website wordt getoond.

*Dient vooraf betaald te worden

 

Heb je je motorrijbewijs al, en zou je graag weer opstappen maar zie je daar nu nog tegenop? Of heb je al lang niet meer gereden?

Dan is onze volgende training wat voor jou!

Back on the Bike

Samen met een gediplomeerd KNMV- motorinstructeur ga je in een dagdeel de bijzondere verrichtingen oefenen, en natuurlijk een lekker stuk rijden.

 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

Laatste nieuws

Rijschool Succes-Mimpen in de krant!

Succes Mimpen heeft een nieuw adres, we zijn nu gevestigd op Coenecoop 3 C8

Reviews

Lees hier wat klanten over ons zeggen

Rijschool

Succes-Mimpen


Coenecoop 3 C8
2741 PG Waddinxveen

 
 

Volg ons op:

Auto-Bromfiets-
Motor-Aanhangwagen
Tel. 0182 - 613340
Telefonisch bereikbaar:
Ma-Vr      09:00 -18:00
Zaterdag 08:30 -15:00
info@succes-mimpen.nl
 
Vrachtauto
Tel. 06-51566286
 

© 2019 Succes Mimpen | Realisatie: Arco