Maatwerk Rijopleiding 

 

Vind een rijopleiding die bij jou past
Het in het bezit zijn van een autorijbewijs of een ander rijbewijs zorgt voor een gevoel van vrijheid. Rijschool Succes - Mimpen is al ruim 40 jaar actief in het opleiden van bestuurders in de regio Waddinxveen. Tijdens het spannende proces van het behalen van jouw rijbewijs, vinden wij het belangrijk dat we jou zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Daarom vind je naast onze reguliere rijopleidingen, ook rijopleidingen op maat. Hierbij houden we rekening met verschillende factoren die ervoor kunnen zorgen dat je moeilijkheden ervaart tijdens jouw deelname aan het verkeer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan faalangst, rijangst of een lichamelijke beperking.
Rijangst, faalangst, AD(H)D en autisme kunnen voor moeilijkheden zorgen bij veilige deelname aan het verkeer. Daarom is het belangrijk dat je tijdens rijlessen de juiste begeleiding krijgt die aansluit bij jouw manier van denken en leren. Zo word je goed voorbereid op de rijtest en het rijexamen
Het is belangrijk dat je vooraf wel duidelijk aangeeft dat je een diagnose hebt, zo kunnen wij voor jou de beste match maken met onze kundige instructeurs
 
Voel je zelfverzekerd tijdens jouw autorijles
Als je nog niet in het bezit bent van een rijbewijs, ben je bij ons op de juiste plek voor een volledige rijopleiding. Bij onze maatwerk rijopleidingen passen we de lessen aan op jouw unieke situatie.
Mocht je bijvoorbeeld al wel in het bezit zijn van een rijbewijs, maar door een ernstige ziekte of een ongeval een (lichamelijke) beperking hebben gekregen, ook dan helpen wij jou als rijschool weer veilig de weg op. Als rijschool zijn wij in het bezit van een aangepaste lesauto, zo kun je meteen wennen aan het voertuig.
Onze deskundige instructeurs staan klaar om jou de fijne kneepjes van het autorijden te leren, wil je liever eerst met ons kennismaken en kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op. 
 
Professionele begeleiding tijdens jouw rijles
Wij begrijpen dat het voor mensen die kampen met angsten, een lichamelijke beperking of iets anders, een extra uitdaging kan zijn om deel te nemen aan het verkeer. Onze rijschool beschikt over verschillende instructeurs die aanvullend zijn opgeleid om jou te begeleiden op een manier die aansluit op jouw wensen en behoeften. Zo helpen zij jou bijvoorbeeld jouw angsten te overwinnen doordat we rijles op maat aanbieden, de instructeurs passen de manier van lesgeven en het tempo aan op jouw situatie.
 
Kies voor een persoonlijke benadering tijdens jouw autorijles
Wanneer je een beperking hebt kan het zijn dat je autorijlessen als een hele uitdaging ziet. Als rijschool vinden wij het belangrijk dat jij je zelfverzekerd voelt als je deelneemt aan het verkeer. Zo begeleiden onze gecertificeerde instructeurs jou de hele weg van A tot Z.
Klik op de betreffende link hieronder voor meer informatie over de opleiding en hoe het CBR hiermee omgaat. 
 
AD(H)D
ASS (autistisch spectrum stoornis)
Faalangst
Rijangst
Lichamelijke beperking
 
Dus, ben jij er klaar voor om te beginnen aan jouw autorijbewijs, motorrijbewijs of ander rijbewijs? Rijschool Succes - Mimpen helpt jou graag veilig de weg op!
Persoonlijke aandacht
Gediplomeerde instructeurs
Ruim 40 jaar ervaring
Waddinxveen en omstreken
 
 
 

Ervaringen

Ik ben hier na overswitchen van rijschool mijn rijbewijs hier gehaald ! Ad nam alle tijd met mij en heeft mij verkeerde dingen afgeleerd en goede aangeleerd. Ik ben hier gekomen na 3 x gezakt te zijn bij een andere rijschool hier in 1 x gehaald ze nemen alle tijd voor je ook de communicatie is uitstekend kreeg elke keer netjes een mailtje en zelfs met mijn slagen een sms’je en een leuke mail bedankt succes mimpen voor het behalen van mijn rijbewijs en ik ga veel veilige kilometers maken ! En in speciaal bedank ik ad voor zijn engelen geduld !

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Denise uit Waddinxveen

altijd hele grappige en gezellige rijlessen gehad!!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Anniek uit WADDINXVEEN

Ik heb een leuke tijd gehad bij Succes Mimpen. Ik heb veel geleerd en dit rijlessenpakket met veel plezier gevolgd bij At. Tijdens mijn lessen kon ik aan op goede uitleg en fijne communicatie! Ook in 1x geslaagd voor mijn examen :)

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Palmyra uit Waddinxveen

Super leuke en leerzame rijlessen gehad! Had me geen betere rijschool en instructeur kunnen wensen.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Claudia uit Waddinxveen

Ik heb de afgelopen twee jaar met At van Tor mogen rijden. De les was altijd gezellig. At is altijd in voor een goed gesprek. Een top instructeur.

Ik ben benieuwd hoe het succes-mimpen afrijpakket er uit gaat zien!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Kevin uit Gouda

Ik heb een zeer fijne tijd gehad bij Succes Mimpen, zelf bij Frank gelest en ik had het altijd erg naar mijn zin bij hem. Zeer ervaren, zeer behulpzaam en heeft het beste met je voor. Voelde me erg op mijn gemak met hem naast me. Plannen was ook altijd flexibel, relaxed en het was allemaal in het algemeen een prettige ervaring. Ga het nog haast missen, haha. Nu genieten van mijn rijbewijs, hartstikke bedankt!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Matthijs uit Gouda

Hele fijne rijlessen gehad! Goede communicatie, ik heb nu echt het vertrouwen dat ik veilig de weg op kan! Ik kan Succes Mimpen aan iedereen aanraden!

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Ik geef Succes Mimpen een 9!
- Mirthe uit Waddinxveen

Een erg fijne instructeur (Frank) bij deze rijschool. Vanaf de eerste les tot aan mijn laatste heb ik veel geleerd. De sfeer is altijd ontspannen en als je iets fout doet wordt er goed uitgelegd wat je verkeerd deed en wat je anders had kunnen doen. Je wordt goed voorbereid op je examen. Frank houdt rekening met je zwakke punten en zorgt ervoor dat je veel oefent. Daarnaast is er altijd wel tijd voor een grap of een leuk gesprek. Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en kan het zeker aanraden.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Cornelis uit Waddinxveen

Super chillen rijlessen, altijd gezellig in de auto en altijd de juiste aanwijzingen gekregen wanneer nodig. Ik wist goed waar ik aan toe was voor mijn praktijk examen en daarbij nog eens in één keer geslaagd!

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Ik geef Succes Mimpen een 9!
- Marcel uit Gouderak
Bekijk alle beoordelingen op facebook en klantenvertellen.nl en/of voeg er zelf eentje toe

facebook Lees alle beoordelingen Voeg zelf een beoordeling toe

Onze huidige aanbieding

Nu 6 uur halen = 5 betalen!

inclusief 1 CBR examen

€ 450,- p.p

 

Actie geldig zolang deze op de website wordt getoond.

* dient vooraf betaald te worden na inplannen van lessen en examen

Voor diegene die het altijd al wilde maar er nog niet toe gekomen is, een nieuwe uitdaging kan gebruiken of gewoon omdat het hartstikke leuk is. De ideale manier om iemand te verrassen en kennis te laten maken met het motorrijden of gewoon voor jezelf.

3 uur motorles nu voor slechts €149,-!

Verdeeld in twee lesblokken a 1,5 uur waarin je jouw eerste motorlessen krijgt

Geheel vrijblijvend te volgen, je zit hierna dus verder nergens aan vast. 

Actie geldig zolang deze op de website wordt getoond.

*Dient vooraf betaald te worden

 

Heb je je motorrijbewijs al, en zou je graag weer opstappen maar zie je daar nu nog tegenop? Of heb je al lang niet meer gereden?

Dan is onze volgende training wat voor jou!

Back on the Bike

Samen met een gediplomeerd KNMV- motorinstructeur ga je in een dagdeel de bijzondere verrichtingen oefenen, en natuurlijk een lekker stuk rijden.

 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

Laatste nieuws

Rijschool Succes-Mimpen in de krant!

Succes Mimpen heeft een nieuw adres, we zijn nu gevestigd op Coenecoop 3 C8

Reviews

Lees hier wat klanten over ons zeggen

Rijschool

Succes-Mimpen


Coenecoop 3 C8
2741 PG Waddinxveen

 
 

Volg ons op:

Auto-Bromfiets-
Motor-Aanhangwagen
Tel. 0182 - 613340
Telefonisch bereikbaar:
Ma-Vr      09:00 -18:00
Zaterdag 08:30 -15:00
info@succes-mimpen.nl
 
Vrachtauto
Tel. 06-51566286
 

© 2019 Succes Mimpen | Realisatie: Arco