Onze rijopleidingen

Vind een passende rijopleiding

Ben jij van plan om te beginnen aan je rijbewijs? Dan ben je bij onze rijschool aan het juiste adres! Met ruim 40 jaar ervaring in de regio ondersteunen wij jou graag in deze periode. Ons team bestaat uit verschillende enthousiaste instructeurs die gemotiveerd zijn om jou zo goed mogelijk op te leiden. In ons aanbod vind je de volgende soorten rijopleidingen: autorijles, motorrijles, scooterrijles, vrachtauto rijles en aanhanger rijles.

Rijschool Succes - Mimpen, dé rijschool uit Waddinxveen

Met onze jarenlange ervaring helpen wij jou graag zekerheid te krijgen wanneer je deelneemt in het verkeer. Zo geven onze instructeurs dagelijks rijles in de regio Waddinxveen en stomen zij jou helemaal klaar om veilig de weg op te gaan.

Als rijschool in de buurt bieden wij je graag het ultieme gemak, zo halen we je graag op en brengen wij je graag terug naar een locatie naar keuze.

Onze instructeurs geven jou graag een gevoel van zelfvertrouwen mee, daarom is het belangrijk dat je een passende les vindt bij jouw situatie. Kamp je bijvoorbeeld met rijangst, faalangst, AD(H)D of autisme? Neem dan een kijkje bij Maatwerk Rijopleiding. Binnen onze rijschool hebben wij instructeurs die speciaal opgeleid zijn om jou op een fijne manier te begeleiden, zo zorgen we er samen voor dat jij met een zelfverzekerd gevoel deelneemt aan het verkeer.

Haal jouw motorrijbewijs, autorijbewijs of een ander rijbewijs bij Succes Mimpen

Wil jij eerst even kijken of je echt je autorijbewijs of motor rijbewijs wilt halen? Vraag dan een proefles voor autorijden of proefles motorrijden aan. Zo kun je ontdekken of het voertuig echt is wat je ervan had verwacht en of je daadwerkelijk het rijles traject in wilt stappen.

"Dus, ben jij op zoek naar rijles in Waddinxveen en omstreken? Neem een kijkje in ons aanbod en vind een les die bij jou past."

Maak weer zelfverzekerd deel uit van het verkeer door onze training

Is het alweer een tijdje geleden dat je je motorrijbewijs hebt behaald en heb je al even niet meer aan het verkeer deelgenomen? In onze Back on the Bike training helpen wij je graag op weg om genoeg zelfvertrouwen te krijgen om zelf op de motor te stappen. In een dagdeel oefenen we alle bijzondere verrichtingen met je en is er natuurlijk genoeg ruimte om een lekker stukje te gaan rijden.

✓ Persoonlijke aandacht

✓ Gediplomeerde instructeurs

✓ Ruim 40 jaar ervaring

✓ Waddinxveen en omstreken

Ervaringen

Ik heb een zeer fijne tijd gehad bij Succes Mimpen, zelf bij Frank gelest en ik had het altijd erg naar mijn zin bij hem. Zeer ervaren, zeer behulpzaam en heeft het beste met je voor. Voelde me erg op mijn gemak met hem naast me. Plannen was ook altijd flexibel, relaxed en het was allemaal in het algemeen een prettige ervaring. Ga het nog haast missen, haha. Nu genieten van mijn rijbewijs, hartstikke bedankt!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Matthijs uit Gouda

Super leuke en leerzame rijlessen gehad! Had me geen betere rijschool en instructeur kunnen wensen.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Claudia uit Waddinxveen

Ik ben hier na overswitchen van rijschool mijn rijbewijs hier gehaald ! Ad nam alle tijd met mij en heeft mij verkeerde dingen afgeleerd en goede aangeleerd. Ik ben hier gekomen na 3 x gezakt te zijn bij een andere rijschool hier in 1 x gehaald ze nemen alle tijd voor je ook de communicatie is uitstekend kreeg elke keer netjes een mailtje en zelfs met mijn slagen een sms’je en een leuke mail bedankt succes mimpen voor het behalen van mijn rijbewijs en ik ga veel veilige kilometers maken ! En in speciaal bedank ik ad voor zijn engelen geduld !

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Denise uit Waddinxveen

Super chillen rijlessen, altijd gezellig in de auto en altijd de juiste aanwijzingen gekregen wanneer nodig. Ik wist goed waar ik aan toe was voor mijn praktijk examen en daarbij nog eens in één keer geslaagd!

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Ik geef Succes Mimpen een 9!
- Marcel uit Gouderak

altijd hele grappige en gezellige rijlessen gehad!!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Anniek uit WADDINXVEEN

Hele fijne rijlessen gehad! Goede communicatie, ik heb nu echt het vertrouwen dat ik veilig de weg op kan! Ik kan Succes Mimpen aan iedereen aanraden!

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Ik geef Succes Mimpen een 9!
- Mirthe uit Waddinxveen

Een erg fijne instructeur (Frank) bij deze rijschool. Vanaf de eerste les tot aan mijn laatste heb ik veel geleerd. De sfeer is altijd ontspannen en als je iets fout doet wordt er goed uitgelegd wat je verkeerd deed en wat je anders had kunnen doen. Je wordt goed voorbereid op je examen. Frank houdt rekening met je zwakke punten en zorgt ervoor dat je veel oefent. Daarnaast is er altijd wel tijd voor een grap of een leuk gesprek. Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en kan het zeker aanraden.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Cornelis uit Waddinxveen

Ik heb de afgelopen twee jaar met At van Tor mogen rijden. De les was altijd gezellig. At is altijd in voor een goed gesprek. Een top instructeur.

Ik ben benieuwd hoe het succes-mimpen afrijpakket er uit gaat zien!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Kevin uit Gouda

Ik heb een leuke tijd gehad bij Succes Mimpen. Ik heb veel geleerd en dit rijlessenpakket met veel plezier gevolgd bij At. Tijdens mijn lessen kon ik aan op goede uitleg en fijne communicatie! Ook in 1x geslaagd voor mijn examen :)

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Palmyra uit Waddinxveen
Bekijk alle beoordelingen op facebook en klantenvertellen.nl en/of voeg er zelf eentje toe

facebook Lees alle beoordelingen Voeg zelf een beoordeling toe

Onze huidige aanbieding

Nu 6 uur halen = 5 betalen!

inclusief 1 CBR examen

€ 450,- p.p

 

Actie geldig zolang deze op de website wordt getoond.

* dient vooraf betaald te worden na inplannen van lessen en examen

Voor diegene die het altijd al wilde maar er nog niet toe gekomen is, een nieuwe uitdaging kan gebruiken of gewoon omdat het hartstikke leuk is. De ideale manier om iemand te verrassen en kennis te laten maken met het motorrijden of gewoon voor jezelf.

3 uur motorles nu voor slechts €149,-!

Verdeeld in twee lesblokken a 1,5 uur waarin je jouw eerste motorlessen krijgt

Geheel vrijblijvend te volgen, je zit hierna dus verder nergens aan vast. 

Actie geldig zolang deze op de website wordt getoond.

*Dient vooraf betaald te worden

 

Heb je je motorrijbewijs al, en zou je graag weer opstappen maar zie je daar nu nog tegenop? Of heb je al lang niet meer gereden?

Dan is onze volgende training wat voor jou!

Back on the Bike

Samen met een gediplomeerd KNMV- motorinstructeur ga je in een dagdeel de bijzondere verrichtingen oefenen, en natuurlijk een lekker stuk rijden.

 

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

Laatste nieuws

Rijschool Succes-Mimpen in de krant!

Succes Mimpen heeft een nieuw adres, we zijn nu gevestigd op Coenecoop 3 C8

Reviews

Lees hier wat klanten over ons zeggen

Rijschool

Succes-Mimpen


Coenecoop 3 C8
2741 PG Waddinxveen

 
 

Volg ons op:

Auto-Bromfiets-
Motor-Aanhangwagen
Tel. 0182 - 613340
Telefonisch bereikbaar:
Ma-Vr      09:00 -18:00
Zaterdag 08:30 -15:00
info@succes-mimpen.nl
 
Vrachtauto
Tel. 06-51566286
 

© 2019 Succes Mimpen | Realisatie: Arco