Vrachtauto (C)

Verkeersschool Succes Mimpen verzorgt opleidingen voor de rijbewijzen C (vrachtauto) en CE (vrachtauto met aanhangwagen) inclusief het chauffeursdiploma voor het beroepsgoederenvervoer. (CODE95)

Verkeersschool Succes Mimpen is sinds 1980 een begrip in Midden Holland voor professionele opleidingen tot vrachtautochauffeur. De opleiding kenmerkt zich door een aanpak waarbij naast het behalen van de vereiste diploma's het optimaal functioneren van de leerling in zijn(toekomstige) baan centraal staat. Door deze aanpak kan verkeersschool Succes Mimpen een groot aantal bedrijven tot haar klantenkring rekenen.

Verkeersschool Succes Mimpen verzorgt opleidingen voor de rijbewijzen C (vrachtauto) en CE (vrachtauto met aanhanger) inclusief Code 95 met de bijbehorende verplichte nascholing voor het beroepsgoederenvervoer. Tevens voor particulieren en bedrijven wordt de opleiding voor het rijbewijs E achter B (personenauto met aanhanger) aangeboden en bestaat de mogelijkheid om middels een spoedopleiding de totale opleidingstijd in te korten tot circa 4 weken, een spoedopleiding is ook mogelijk voor de rijbewijzen C en CE.

De verkeersschool beschikt over modern materieel zoals een DAF CF 85 Spacecab met middenas aanhangwagen voor de vrachtauto opleiding. Daarnaast heeft de verkeersschool de beschikking over een professioneel ingericht theorielokaal.

Alle theorielessen worden gegeven in ons theorielokaal op de Oranjelaan 2 te Waddinxveen. 

Praktijklessen zijn mogelijk tussen 07:00 uur en 20:00 uur en worden gegeven met een DAF CF 85. Voor zowel de praktijklessen als het praktijkexamen vertrekken we vanaf industrieterrein Coenecoop te Waddinxveen.

Schrijf je nu in!

En haal snel je rijbewijs

Schrijf je nu in voor een van onze opleidingen, klik  hier  en vul ons inschrijfformulier in.

Autopakketten

Wat kost het allemaal

Klik  hier om te lezen welk pakket bij jou past!