Nieuwe cursus voor de vrachtauto bij Succes Mimpen.

Verkeersschool Succes Mimpen start op woensdag 10 februari 2016 weer een nieuwe cursus voor de theorie tot vrachtautochauffeur. Deze cursus bevat de verkeerstheorie met de techniek van de vrachtauto.

Verkeersschool Succes Mimpen verzorgt met jaren lange ervaring  opleidingen voor de rijbewijzen C (vrachtauto) en CE (vrachtauto met aanhangwagen) inclusief de vakbekwaamheid voor het beroepsgoederenvervoer (CODE95). Beroepschauffeurs kunnen hier ook hun verplichte nascholing volgen. Sinds 2009 moeten zij 35 uur nascholing volgen in vijf jaar tijd. Het gehele  traject verzorgt Succes Mimpen voor een groot aantal bedrijven in de regio, van grote transportbedrijven tot de plaatselijke boomkweker. Ook worden jaarlijks door geheel Zuid-Holland met de vrachtauto door twee  instructeurs  Thieu Mimpen en Leon Wolswijk dode hoeklessen gegeven aan leerlingen van brugklassen op het voortgezet onderwijs.

 

Behalve voor hun vrachtauto-opleiding kan iedereen hier ook terecht als zij een rijbewijs willen halen voor de personenauto (al dan niet met aanhangwagen), voor de motor en de bromfiets. De verkeersschool bestaat al sinds 1980, vertelt  John Mimpen. Binnen het team van instructeurs zijn Johan Mimpen en Frank Wijnen gecertificeerd als R+ (rijinstructeur plus) en kunnen kandidaten begeleiden met bepaalde vormen van verkeersangst.

Verkeersschool  Succes Mimpen, al jaren lang de grootste in de regio opererend onder het Bovags kwaliteitslabel rijdt met zeven vaste instructeurs, onder wie John Mimpen, zijn twee broers en zijn zoon met daarnaast nog At van Toor, Frank Wijnen en Dennis de Kamper. Vanaf de jaren tachtig zat de groei er goed in, vertelt John Mimpen. Er kwamen steeds meer instructeurs bij. Na 2009, toen de crisis uitbrak, werd het een poosje wat lastiger. Inmiddels is het tij weer gekeerd en kiezen steeds meer mensen voor een gevestigde kwaliteitsverkeersschool. Een aardige bijkomstigheid is, vertelt John Mimpen, dat hij nu de kinderen lesgeeft van ouders die hij ooit ook in de lesauto heeft gehad.

Ervaringen

Hele fijne rijlessen gehad! Goede communicatie, ik heb nu echt het vertrouwen dat ik veilig de weg op kan! Ik kan Succes Mimpen aan iedereen aanraden!

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Ik geef Succes Mimpen een 9!
- Mirthe uit Waddinxveen

altijd hele grappige en gezellige rijlessen gehad!!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Anniek uit WADDINXVEEN

Super leuke en leerzame rijlessen gehad! Had me geen betere rijschool en instructeur kunnen wensen.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Claudia uit Waddinxveen

Ik heb een leuke tijd gehad bij Succes Mimpen. Ik heb veel geleerd en dit rijlessenpakket met veel plezier gevolgd bij At. Tijdens mijn lessen kon ik aan op goede uitleg en fijne communicatie! Ook in 1x geslaagd voor mijn examen :)

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Palmyra uit Waddinxveen

Ik ben hier na overswitchen van rijschool mijn rijbewijs hier gehaald ! Ad nam alle tijd met mij en heeft mij verkeerde dingen afgeleerd en goede aangeleerd. Ik ben hier gekomen na 3 x gezakt te zijn bij een andere rijschool hier in 1 x gehaald ze nemen alle tijd voor je ook de communicatie is uitstekend kreeg elke keer netjes een mailtje en zelfs met mijn slagen een sms’je en een leuke mail bedankt succes mimpen voor het behalen van mijn rijbewijs en ik ga veel veilige kilometers maken ! En in speciaal bedank ik ad voor zijn engelen geduld !

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Denise uit Waddinxveen

Ik heb een zeer fijne tijd gehad bij Succes Mimpen, zelf bij Frank gelest en ik had het altijd erg naar mijn zin bij hem. Zeer ervaren, zeer behulpzaam en heeft het beste met je voor. Voelde me erg op mijn gemak met hem naast me. Plannen was ook altijd flexibel, relaxed en het was allemaal in het algemeen een prettige ervaring. Ga het nog haast missen, haha. Nu genieten van mijn rijbewijs, hartstikke bedankt!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Matthijs uit Gouda

Super chillen rijlessen, altijd gezellig in de auto en altijd de juiste aanwijzingen gekregen wanneer nodig. Ik wist goed waar ik aan toe was voor mijn praktijk examen en daarbij nog eens in één keer geslaagd!

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Ik geef Succes Mimpen een 9!
- Marcel uit Gouderak

Een erg fijne instructeur (Frank) bij deze rijschool. Vanaf de eerste les tot aan mijn laatste heb ik veel geleerd. De sfeer is altijd ontspannen en als je iets fout doet wordt er goed uitgelegd wat je verkeerd deed en wat je anders had kunnen doen. Je wordt goed voorbereid op je examen. Frank houdt rekening met je zwakke punten en zorgt ervoor dat je veel oefent. Daarnaast is er altijd wel tijd voor een grap of een leuk gesprek. Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en kan het zeker aanraden.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Cornelis uit Waddinxveen

Ik heb de afgelopen twee jaar met At van Tor mogen rijden. De les was altijd gezellig. At is altijd in voor een goed gesprek. Een top instructeur.

Ik ben benieuwd hoe het succes-mimpen afrijpakket er uit gaat zien!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Kevin uit Gouda
Bekijk alle beoordelingen op facebook en klantenvertellenons.nl en/of voeg er zelf eentje toe

facebook Lees alle beoordelingen Voeg zelf een beoordeling toe

Onze huidige aanbieding

Nieuw!

 

in 1 dag alle Bromfiets theorie, inclusief theorieboek

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

Laatste nieuws

Succes Mimpen heeft een nieuw adres, we zijn nu gevestigd op Coenecoop 3 C8

We hebben een dagcursus Bromfiets theorie incl. boek, hierna ben je klaar voor het CBR examen!

Rijschool Succes-Mimpen in de krant!

Reviews

Lees hier wat klanten over ons zeggen

Rijschool

Succes-Mimpen


Coenecoop 3 C8
2741 PG Waddinxveen

 
 

Volg ons op:

Auto-Bromfiets-
Motor-Aanhangwagen
Tel. 0182 - 613340
info@succes-mimpen.nl
 
Vrachtauto
Tel. 06-51566286
 

© 2019 Succes Mimpen | Realisatie: Arco