Nieuwe cursus voor de vrachtauto bij Succes Mimpen.

Verkeersschool Succes Mimpen start op woensdag 10 februari 2016 weer een nieuwe cursus voor de theorie tot vrachtautochauffeur. Deze cursus bevat de verkeerstheorie met de techniek van de vrachtauto.

Verkeersschool Succes Mimpen verzorgt met jaren lange ervaring  opleidingen voor de rijbewijzen C (vrachtauto) en CE (vrachtauto met aanhangwagen) inclusief de vakbekwaamheid voor het beroepsgoederenvervoer (CODE95). Beroepschauffeurs kunnen hier ook hun verplichte nascholing volgen. Sinds 2009 moeten zij 35 uur nascholing volgen in vijf jaar tijd. Het gehele  traject verzorgt Succes Mimpen voor een groot aantal bedrijven in de regio, van grote transportbedrijven tot de plaatselijke boomkweker. Ook worden jaarlijks door geheel Zuid-Holland met de vrachtauto door twee  instructeurs  Thieu Mimpen en Leon Wolswijk dode hoeklessen gegeven aan leerlingen van brugklassen op het voortgezet onderwijs.

Behalve voor hun vrachtauto-opleiding kan iedereen hier ook terecht als zij een rijbewijs willen halen voor de personenauto (al dan niet met aanhangwagen), voor de motor en de bromfiets. De verkeersschool bestaat al sinds 1980, vertelt  John Mimpen. Binnen het team van instructeurs zijn Johan Mimpen en Frank Wijnen gecertificeerd als R+ (rijinstructeur plus) en kunnen kandidaten begeleiden met bepaalde vormen van verkeersangst.

Verkeersschool  Succes Mimpen, al jaren lang de grootste in de regio opererend onder het Bovags kwaliteitslabel rijdt met zeven vaste instructeurs, onder wie John Mimpen, zijn twee broers en zijn zoon met daarnaast nog At van Toor, Frank Wijnen en Dennis de Kamper. Vanaf de jaren tachtig zat de groei er goed in, vertelt John Mimpen. Er kwamen steeds meer instructeurs bij. Na 2009, toen de crisis uitbrak, werd het een poosje wat lastiger. Inmiddels is het tij weer gekeerd en kiezen steeds meer mensen voor een gevestigde kwaliteitsverkeersschool. Een aardige bijkomstigheid is, vertelt John Mimpen, dat hij nu de kinderen lesgeeft van ouders die hij ooit ook in de lesauto heeft gehad.

Schrijf je nu in!

En haal snel je rijbewijs

Schrijf je nu in voor een van onze opleidingen, klik  hier, kies de juiste link en vul ons inschrijfformulier in.

Autopakketten

Wat kost het allemaal

Klik  hier om te lezen welk pakket bij jou past!